DV Ready 2 Dance
De Mortel

DV READY 2 DANCE ORGANISSERT NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN 2023
Woensdag 18 mei 2022
DE MORTEL –  Dansvereniging Ready-2-Dance heeft vanuit de Nederlandse Danssport Organisatie de eer gekregen om de Nederlandse Kampioenschappen 2023 te organiseren. Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. Uitgaanscentrum Time-Out Gemert zal dat weekend omgetoverd worden tot een waar danspaleis waar alle danser(essen) uit de weide omgeving hun beste beentje voor zetten om een podiumplaats te bemachtigen! Wij wensen de organisatie veel succes met het organiseren van de Nederlandse Kampioenschappen! 

MAGENTA DERDE VAN EUROPA
Zondag 8 mei 2022
DEN BOSCH – Op zondag 8 mei 2022 heeft dansvereniging Ready-2-Dance uit De Mortel deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen die plaats vonden op 6, 7 en 8 mei in de Maaspoort, Den Bosch.
Vrijdag was het de dag van de junioren, zaterdag was de jeugdklasse aan de beurt. Op zondag mochten de dames van Magenta; Lotte van Dijck, Colinda van Gog, Sari Goossens, Anne Konings, Laura Oomen-van Gog, Vera van de Wijdeven en Robin Willemse onder leiding van Ivon Verstegen-Steenbakkers het podium op om de sterren van de hemel te dansen. Alle dames deden heel erg hun best, en hebben een mooie derde plaats weten te bemachtigen.

WE MOGEN WEER!
Zondag 13 maart 2022
Eindelijk is het dan zo ver en mogen danstoernooien weer plaatsvinden! Wij zijn enorm blij dat ook wij ons toernooi weer mogen organiseren. En wel op zondag 13 maart 2022 in cultuurhuis De Eendracht in Gemert. Aanvang vanaf 9.15u. Verdere informatie onder het kopje 'Toernooi'. 
Kom, kijk en bewonder! 

DANSKAMP & CARWASH

 zaterdag 12 & zondag 13 september 2020

Het danskamp was dit jaar iets anders dan we gewend zijn. Aangezien het coronavirus ervoor gezorgd heeft dat alle danslessen zo abrupt gestopt waren. Hebben we geen mogelijkheid gehad om afscheid te nemen van de kinderen die helaas met dansen gestopt zijn. 
Daarom hadden we dit jaar een 'speciaal' kamp. 

We begonnen natuurlijk weer met het klaarmaken van de slaapplekken. Iedereen zocht een plekje op het podium. Zaterdagmiddag hebben we allemaal weer ons beste beentje voorgezet tijdens de jaarlijkse carwash. En werden we 's avonds weer verrast met kliederfriet!
Omdat de ongezienstocht afgelopen jaar zo'n succes was wilde we dit jaar natuurlijk ook iets leuks verzinnen! Na lang brainstormen kwamen we bij een vossenjacht. Waar we afgelopen jaar niet gezien mochten worden moesten we nu juist mensen aanspreken en zorgen alle vossen tegen te komen! 

Na een rustige nacht was het zondag tijd voor een verrassing. Naar de bossen zouden we gaan toch?! Alle kinderen bleven bij de gedachten dat we naar een groot bos een eindje rijden verderop gingen. En eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats van Toverland kregen de kinderen pas door dat het een hele andere verrassing was. Wat een super afsluiter van een nogal raar gelopen dansseizoen!

CORONA

 vrijdag 22 mei 2020

JEEEEEHHJ WE MOGEN WEER!

Vanaf maandag 8 juni gaan we weer lekker dansen! Wel een beetje anders dan we gewend zijn, maar we mogen weer beginnen! 

Iedereen dient zich tijdens de trainingen houden aan de hygiënemaatregelen van het RIVM. 

Aangepaste trainingstijden 
Minioren
      Maandag 16.00 - 16.45u
Junioren
      Maandag 17.00 - 17.45u

NIEUWE WEBSITE

dinsdag 1 oktober 2019

Welkom op onze nieuwe website!

Veel nieuwe leden, dus hoog tijd voor een nieuwe frisse look! 

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website en houd deze goed in de gaten voor alle nieuwtjes en weetjes over onze vereniging en hun geweldige leden!

Veel kijkplezier!!

DANSKAMP 2019

maandag 2 september 2019

Het danskamp zit er weer op en was ook dit jaar een geweldig succes! Onze 25 dames en 1 jongeman hebben zich bijzonder goed vermaakt. Ze hebben op zaterdagmiddag hard gewerkt om zo’n 34 auto’s schoon te krijgen en werden goed beloond met frietjes en een lekker toetje! Om ervoor te zorgen dat onze dansers goed zouden slapen deden we nog een ongezienstocht door De Mortel en zelfs de stromende regen weerhield ze niet om in de bosjes te duiken. Alles om maar niet gezien te worden. 

Na een gezellige overnachting in de Sprank was het ‘s ochtends tijd voor ochtendgymnastiek en ‘s middags tijd voor vijverpret! Lopen over het water, waterspelletjes doen en natuurlijk dansen! Niets te gek voor onze dames en heer! 

We kijken terug op een geslaagd danskamp, een goede start van ons nieuwe seizoen!

 
 
 
Instagram